Dodik izgubio živce i urlao na poslanika: Konju jedan! Ne znam kako da se oslobodim vas budala! (VIDEO)

Od NATO zastavica koje je poslanik PDP-a Draško Stanivuković donio pred Milorada Dodika, preko napada Lukača na Stanivukovića, pa do krajnjeg izlaganja Dodika u kome se obrušio na Nebojšu Vukanovića pa i predsjedavajućeg Nedeljka Čubrilovića, sjednica NSRS obilovala je brojnim događajima

Foto: Printscreen

Milorad Dodik je tokom obraćanja pred poslanicima u NSRS u jednom trenutku reagovao na riječi poslanika Nebojše Vukanovića i verbalno se obrušio na njega i predsjedavajućeg Nedeljka Čubrilovića.

Od NATO zastavica koje je poslanik PDP-a Draško Stanivuković donio pred Milorada Dodika, preko napada Lukača na Stanivukovića, pa do krajnjeg izlaganja Dodika u kome se obrušio na Nebojšu Vukanovića pa i predsjedavajućeg Nedeljka Čubrilovića, sjednica NSRS obilovala je brojnim događajima.

Dodik je, tokom obraćanja, uputio oštre riječi prema Nebojši Vukanoviću, kazavši mu: “Konju jedan, ovu skupštinu ste pretvorili u sprdnju”.

Potom je predsjedavajućem Nedeljku Čubriloviću zamjerio način na koji je vodio sjednicu. “Mogao si ranije neke kazne izreći, nisi ti ništa kažnjavao”, kazao je Dodik, prenosi N1.

Pogledajte video:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!