Sestre koje su se porodile istog dana: Radujemo se što će Stefan, Uroš, Anja i Darja odrastati zajedno (VIDEO)

Priča o tri rođene sestre, koje su za manje od dva sata rodile – Stefanu, Uroša, Anju i Dariju – jedinstven je slučaj koji se dogodio u našoj zemlji, ali i šire… Svi se dobro osjećaju, a majke su uz puno osmjeha za Prvu televiziju govorile o svom iskustvu

Riječ je o Podgoričankama – Oliveri Mugoša Midžor, Jasni Rakočević i Jeleni Vukčević, koje su na svijet donijele 4 bebe. Trenutno se oporavljaju u cetinjskoj bolnici i sabiraju utiske.

“Osjećam se fenomenalno, ne dešava se naravno svaki dan, mislim da je ovo jedan u ne znam koliko godina, što bi narod rekao. Mi nismo ni planirale, to je bilo potpuno onako neplanirano skroz, da smo htjele da planiramo ne bi bilo ovako sigurno”, kaže za Prvu Jelena Vukčević, prenosi Antena M.

Neke od njih su se, kažu, i potajno nadale da će se poroditi istog dana.

“Kad smo ostale u trudnoći ne, to je bilo potpuno spontano, ali kako nam se bližio termin, svaka je bila pri kraju, 5 dana razlike je bilo, ja sam se iskreno potajno nadala”, kaže najstarija sestra Olivera Mugoša Midžor.

Trudnoća im je lako pala, pričaju sestre, jer su imale jedna drugu – međusobno su se savjetovale, i u isto vrijeme išle na preglede.

“Svi su ono bili oduševljeni – baš je ovo rijetki slučaj da se tri sestre tako isti dan porode, priča Jasna Rakočević…

Najviše se raduju tome što će njihova djeca – Stefana, Uroš, Anja i Darja, odrastati zajedno.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!