Nikšićke trojke proslavile drugi rođendan: Kada je rekla da nosi tri bebe, mama Ivana dobila otkaz (VIDEO)

Dešavalo se i da zamijene bebe! “Kako je muž hranio Filipa premjestio ga je na Balšino mjesto. Ja sam za to vrijeme pravila novu dozu hrane i uzela Filipa koji je nahranjen. Međutim, on je i to pojeo, a ja u mraku, kako je bilo prigušeno svijetlo, kažem: ‘Pa ovo je Filip, njega smo već hranili’”, kaže kroz smijeh Ivana

Foto: Ptintscreen (TV Vijesti)

Nikšićke trojke – Balša, Helena i Filip Jovanović, nedavno su proslavili drugi rođendan.

Odrastaju sa vedrim i zadovoljnim roditeljima, koji dobro uigrani dijele brojne obaveze.

“Kad sve troje zaplaču najbolje rješenje je ne uzeti nijedno. Čim uzmem jedno, drugo čupa, treće vrišti, tako da je najbolje rješenje ostaviti ih da se dobro smire”, kaže njihova majka Ivana.

Priča da joj je najteže bilo u prvih pola godine, prenosi portal Vijesti.me.

“Gledaš da ne pogriješiš, u minut smo ustajali… Mislila sam da će, ako prikasnim minut-dva, smršati. Noći su nam bile teške, dešavalo se da zaspemo pola sata ili sat”, priča Ivana.

A dešavalo se i da zamijene bebe!

“Kako je hranio Filipa premjestio ga je na Balšino mjesto. Ja sam za to vrijeme pravila novu dozu hrane i uzela Filipa koji je nahranjen. Međutim, on je i to pojeo, a ja u mraku, kako je bilo prigušeno svijetlo, kažem: ‘Pa ovo je Filip, njega smo već hranili’”, kaže kroz smijeh Ivana.

Trenutno zarađuje samo otac Željko, a pošto su troškovi podizanja trojki veliki i biće sve veći, za poslom traga i majka Ivana.

“Snalazimo se kao i svi roditelji. Sve što im je potrebno imaju, ai treba dosta”, kazala je Ivana.

Na pitanje novinarke koliko priližno mjesečno treba za njih troje, kazala je oko 500 eura.

Zato Ivana već traga za poslom. Nada se da će sa poslodavcima imati više sreće, jer je kako kaže, u šestom mjesecu trudnoće, kada je objelodnila da će obiti trojke, dobila otkaz.

Poledajte video:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!