Milo Đukanović i Predrag Mitrović poslali telegrame saučešća porodici Čekić

“Iskreno me rastužila vijest o preranoj smrti vaše drage ćerke i sestre Sanihe-Sane. Molim vas da povodom nenadoknadivog gubitka ovim putem primite izraze mog dubokog saučešća”, piše u telegramu koji je poslao predsjednik Đukanović

Foto: Predsjednik.me

Tragedija koja je zadesila porodicu Čekić potresla je i Crnu Goru, posebno stanovnike Gusinja i Plava, a ovdašnji mediji su izvijestili o nesreći u kojoj su poginuli Saniha Čekić i Altin Nezaj.

Koliko je ljudi došlo da izjavi saučešće i zagrljajem i stiskom ruke pokuša da Sanihinom ocu Beganu, majki Sadeti i bratu Salihu pokuša da ublaži bol zbog gubitka ćerke, odnosno sestre, najbolje govori podatak da su, zajedno sa širom porodicom, u Ali – pašinoj džamiji u Njujorku primali saučešće tokom čitave noći.

Na adresu porodice Čekić stigao je ogroman broj telegrama, a saučešće tim putem izjavili su, između ostalih, i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović i direktor Uprave za dijasporu Predrag Peđa Mitrović.

“Poštovana porodico Čekić,

iskreno me rastužila vijest o preranoj smrti vaše drage ćerke i sestre Sanihe-Sane. Molim vas da povodom nenadoknadivog gubitka ovim putem primite izraze mog dubokog saučešća”, piše u telegramu koji je poslao predsjednik Đukanović.

Foto: Uprava za dijasporu

“Sa žaljenjem smo primili vijest o smrti Vaše drage i voljene ćerke Sanihe. U nemogućnosti da lično izjavim saučešće, ovim putem u ime Uprave za dijasporu i u svoje lično ime upućujem izraze najiskrenijeg saučešća i saosjećanja sa Vašim bolom i nenadoknadivim gubitkom za Vašu porodicu”, piše u telegramu Predraga Mitrovića.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!