Sin čuvenog Tarzana ubio majku, pa policija usmrtila njega: Za sve krivio oca invalida, poznatog glumca

Na imanje Ilija policijske snage stigle su pod sumnjom da je tamo počinjeno porodično nasilje. Prvo su pronašle beživotno tijelo žene, a onda i naoružanog muškarca

 

Ron i Valeri (Foto: Printscreen/Inside Edition

Sin glumca Rona Ilija (81), Kameron Eli (30), ubio je juče majku Valeri Lundin (62) na porodičnom imanju u Santa Barbari.

Smrt je nastupila nakon višestrukih uboda nožem, a policija je nakon upada na imanje hicima, nakon procjene realne opasnosti, usmrtila Kamerona Ilija.

Nasljednik čuvenog Tarzana iz istoimene serije “NBC” iz 1966. je nakon ubistva pozvao policiju i za sve okrivio oca invalida rekavši da je Ron napao suprugu.

Na audio snimku koji posjeduje “The Blast”, čuje se glas mladog muškarca koji govori da je “njegov otac pokušao da ubije njegovu majku”, sav usplahiren i kroz plač.

Ron Ili kao Tarzan (Foto: Printscreen)

Kako je saopštila policija, Ron Ili je neposredno nakon ubistva pronađen u kući, “na bezbjednom”.

A na imanje Ilija policijske snage stigle su pod sumnjom da je tamo počinjeno porodično nasilje. Prvo su pronašle beživotno tijelo žene, a onda i naoružanog muškarca, prenosi žena.blic.rs.

Čuveni glumac i njegova surpuga koja je prije nekoliko decenija bila Mis Floride bili su u braku 35 godina i imali su troje djece Kamerona, Kejtlend i Kristin.

Nije zasad poznato da li je Kameron živio sa roditeljima prije stravičnog događaja.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Idi na VRH
error: Content is protected !!