Plav: Predsjednik Opštine Mirsad Bajraktarević obišao radove na izgradnji Prnjavorske ulice

Zadovoljni smo početkom radova na izgradnji Prnjavorske ulice, a posebno raduje činjenica da će izgradnjom potpornih zidova uz saobraćajnicu biti riješen dugogodišnji problem opasnosti klizanja tla koji je prijetio pojedinim domaćinstvima“, naveo je predsjednik Bajraktarević

Foto: Plav.me

Predsjednik Opštine Plav Mirsad Bajraktarević, zajedno sa saradnicima, obišao je danas radove na izgradnji II faze Prnjavorske ulice u Plavu, čijom će izgradnjom biti unaprijeđen kvalitet javne infrastrukture u toj frekventnoj gradskoj ulici.

„Zadovoljni smo početkom radova na izgradnji Prnjavorske ulice, a posebno raduje činjenica da će izgradnjom potpornih zidova uz saobraćajnicu biti riješen dugogodišnji problem opasnosti klizanja tla koji je prijetio pojedinim domaćinstvima“, naveo je predsjednik Bajraktarević.

Foto: Plav.me

Radovi na izgradnji II faze Prnjavorske ulice u Plavu podrazumijevaju izgradnju nove saobraćajnice sa dvije kolovozne trake, sa pratećim potpornim zidovima, zaštitnim ogradama, javnom rasvjetom, saobraćajnom signalizacijom i dr. Ukupna vrijednost rekonstrukcije saobraćajnice duge 660 metara iznosi 400.000 eura, a radove izvodi firma „Putevi Bar“ iz Bara, saopšteno je iz Opštine Plav.

Predsjednik Bajraktarević je izrazio zadovoljstvo povodom izuzetnog investicioniog ciklusa, koji zajedno sa Upravom javnih radova realizuju u Plavu. Podsjetio je da se, osim radova na drugoj fazi Prnjavorske ulice, radi i sanacija deponije u Komarači, saobraćajnica Plav – Vojno selo – Gusinje, trg na Racini, dok se očekuje početak radova u Ribarskoj ulici. Takođe, Ministarstvo prosvjete privodi kraju radove na izgradnji nove škole u Vojnom selu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!