Podnijete krivične prijave zbog prebijanja Adema Gredića i Admira Bašića

Iz Uprave policije je saopšteno da su podnijeli prijavu protiv još jedne osobe na čijoj se identifikaciji radi ii da se za osumnjičenima intenzivno traga

Adem Gredić (Foto: Privatna arhiva)

Bjelopoljska policija podnijela je krivične prijave protiv državljanina srbije R. Đ. (49) i I. R. (49) iz Bijelog Polja, zbog sumnje da su prošle subote pretukli Adema Gredića (20) i Admir Bašić (20).

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da su podnijeli prijavu protiv još jedne osobe na čijoj se identifikaciji radi.

“Za osumnjičenima se intenzivno traga”, saopšteno je iz UP.

Iz UP je saopšteno da se sumnja da su R. Đ, I. R. i još jedno lice na čijoj se identifikaciji radi 10. avgusta, ispred pekare „Šar“ u Bijelom Polju, fizički napali A. G. i A. B. i zadali im više udaraca.

“A. G. je u događaju zadobio tešku tjelesnu povredu, dok je A. B. zadobio lake tjelesne povrede. Nakon što su počinili krivično djelo, osumnjičeni su se udaljili sa lica mjesta. Povrijeđenim A. G. i A. B. je ukazana medicinska pomoć u Opštoj bolnici u Bijelom Polju. Policijski službenici su od momenta prijave događaja intenzivno radili na njegovom rasvjetljavanju, što je rezultiralo identifikovanjem osumnjičenih lica i podnošenjem krivične prijave protiv njih nadležnom tužiocu. Policija intenzivno traga za ovim licima”, saopšteno je iz UP.

Grediću su napadači ispred pekare “Šar”, preko puta hipermarketa “Voli”, u Industrijskoj zoni u Bijelom Polju, palicom slomili ruku i nogu, dok je Bašić uspio da im se otrgne i pobjegne u Rasovo i obavijesti Ademove roditelje.

Gredić je tvrdio da ga pretukao I. Raković iz Boljanine, sa još dva njemu nepoznata muškarca.

“R. Đ. i I. R. se sumnjiče da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda”, piše u saopštenju UP.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!