Podgorica: Očuh uhapšen zbog sumnje da je silovao devetogodišnju pastorku

“Djevojčica je u pratnji majke događaj prijavila policiji. Sa djevojčicom je u prisustvu službenika Centra za socijalni rad obavljen razgovor. Djevojčica je potom upućena u medicinsku ustanovu. Lice lišeno slobode je nevjenčani suprug majke djevojčice na čiju štetu je počinjeno krivično djelo”, saopšteno je iz Uprave policije

Foto: Fokuspress.com

Policija je uhapsila A. D. (31) državljanina Republike Srbije nastanjenog u Crnoj Gori, zbog sumnje da je silovao devetogodišnju djevojčicu. Osumnjičeni je nevjenčani suprug djevojčicine majke.

“Djevojčica je u pratnji majke događaj prijavila policiji. Sa djevojčicom je u prisustvu službenika Centra za socijalni rad obavljen razgovor. Djevojčica je potom upućena u medicinsku ustanovu. Lice lišeno slobode je nevjenčani suprug majke djevojčice na čiju štetu je počinjeno krivično djelo”, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je, kako je saopšteno, upoznat nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu, prenosi rtcg.me.

“On je naložio da se A. D. liši slobode i da se, nakon sprovedene kriminalističke obrade, uz krivičnu prijavu privede radi daljeg postupanja”, saopšteno iz Uprave policije.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!