Policajci na aerodromu zaustavili frizerku koja je teško hodala: Kad su otkrili kako je švercovala kokain ostali su u šoku (VIDEO)

Poručnik Wilson Silva rekao je da je tečni kokain, vrijedan 36.000 dolara, ugrađen “između mesa i mišića” u ženina bedra. Ovo je potpuno novi oblik krijumčarenja za policiju. I ljekari su bili iznenađeni rekavši da se radi o vrlo opasnoj avanturi i da bi najvjerovatnije u avionu zbog pritiska iskrvarila

Foto: Printscreen

Kolumbijska policija u glavnom gradu Bogoti objavila je da su otkrili da krijumčari droge angažuju plastične hirurge kako bi “mulama” ugradili implantate tečnog kokaina.

Rekli su da su uhapsili 42-godišnju frizerku koja je imala 780 grama implantata tečnog kokaina u bedrima. Putovala je preko Bogote iz Calija, glavnog grada za plastičnu hirurgiju u državi, za Madrid, piše Colombia Reports.

Poručnik Wilson Silva rekao je da je tečni kokain, vrijedan 36.000 dolara, ugrađen “između mesa i mišića” u ženina bedra. Ovo je potpuno novi oblik krijumčarenja za policiju. I ljekari su bili iznenađeni rekavši da se radi o vrlo opasnoj avanturi i da bi najvjerovatnije u avionu zbog pritiska iskrvarila.

“Nenormalno je postalo normalno”, rekao je Silva i novu metodu krijumčarenja nazvao stravičnom.

Drogu su otkrili pri rutinskoj kontroli na međunarodnom aerodromu El Dorado nakon što im se žena učinila sumnjiva jer je hodala polako i šepala u bolovima.

Foto: Printscreen

Raspoloženje joj se naglo promijenilo kad joj je pristupila policija.

Odmah je prebačena u bolnicu na operaciju, a kad se oporavi biće predata tužilaštvu, prenosi “Jutarnji list”.

Dr Fabián Sanabria, hirurg koji je operisao ženu, rekao je novinarima da je sama zašila ranu. Međutim, upozorio je da je mogla da razvije unutrašnje krvarenje da se ukrcala na avion, zbog jakog pritiska u kabini. Smatra da su joj hapšenjem spasili život.

“Mule” zarađuju od 1.400 do 3.000 dolara po dostavi.

Policija je ove godine uhapsilai 160 ljudi na aerodromu u Bogoti, koji su pokušavali da prokrijumčare drogu koja je bila ili pričvršćena za tijelo, ili su je progutali.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!