Održani Konzularni dani u Detroitu: Veliko interesovanje iseljenika

Ovo je bila odlična prilika za sve naše iseljenike iz Detroita da dobiju neophodne informacije o konzularnim radnjama kao što su mobilne aplikacije za pasoš, ovjera punomoćja i izjava, upis djece u knjigu rođenih i knjigu državljana, provjera državljanskog statusa i mnoge druge

Konzularni dani održani su od 14. do 16. juna u Detroitu, u organizaciji Generalnog konzulata Crne Gore u Njujorku.

“Ovo je bila odlična prilika za sve naše iseljenike iz Detroita da dobiju neophodne informacije o konzularnim radnjama kao što su mobilne aplikacije za pasoš, ovjera punomoćja i izjava, upis djece u knjigu rođenih i knjigu državljana, provjera državljanskog statusa i mnoge druge. Ovaj događaj je pobudio veliko interesovanje među našim iseljenicima i izazvao pozitivne reakcije”, saopšteno je iz Uprave za dijasporu.

Ispred Generalnog konzulata prisutni su bili generalni konzul Željko Stamatović, konzul Amer Cikotić i vicekonzul Linda Berišaj.  

U okviru konzularnih dana organizovani su sastanci sa udruženjima naših iseljenika u Detroitu. Razgovarano je o novim aktivnostima kojim bi se ojačali i unaprijedili odnosi između naših iseljenika i matične države.

Održani Konzularni dani u Detroitu: Veliko interesovanje iseljenika

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Idi na VRH
error: Content is protected !!