Preminuo Srbin koji je brutalno pretučen u Rijeci: Napadač ga udarao i kada pao i izgubio svijest

Riječka policija kao napadača je identifikovala Iliju Glavića (48), kojeg Opštinsko državno tužilaštvo u Rijeci sumnjiči za krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda. Sutkinja istrage na Županijskom sudu u Rijeci, Ksenija Zorc, Glaviću je odredila istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela i uticaja na svjedoke. Petković je nakon kratke prepirke s Glavićem u lokalu krenuo prema svom automobilu. Glavić ga je sustigao na parkingu i brutalno napao. Na snimcima nadzorne kamere vidi se da Glavić nije odustajao od udaraca čak ni kada je Petković izgubio svijest i pao na tlo

Radoje Petković (Foto: Printscreen)

Radoje Petković, potpredsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine grada Kastva, građevinski preduzetnik i dugogodišnji član SDSS-a, podlegao je povredama dobijenim u brutalnom napadu na Viškovu, objavljeno je na Facebook stranici Vijeća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije.

Petković je brutalno pretučen 24. aprila ispred jednog kafića u Viškovu i otada borio za život.

Riječka policija kao napadača je identifikovala Iliju Glavića (48), kojeg Opštinsko državno tužilaštvo u Rijeci sumnjiči za krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda. Sutkinja istrage na Županijskom sudu u Rijeci, Ksenija Zorc, Glaviću je odredila istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela i uticaja na svjedoke, objavile su ”Novosti”.

Petković je nakon kratke prepirke s Glavićem u lokalu krenuo prema svom automobilu. Glavić ga je sustigao na parkingu i brutalno napao. Na snimcima nadzorne kamere vidi se da Glavić nije odustajao od udaraca čak ni kada je Petković izgubio svijest i pao na tlo.

Ilija Glavić porijeklom je iz Bosanskog Broda, a on i preminuli nisu se poznavali, prenosi “Avaz”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!