Prvo donatorsko veče NVO “Prijatelji Plava”: Počelo skupljanje novca za sanaciju puta prema Hridskom jezeru (VIDEO)

Organizacija ima isključivo humanitarni karakret, bez obzira na različitosti, koje u organizaciji smatramo velikim bogatstvom. Za kratko vrijeme naša organizacija je stigla na dva kontinenta, u desetak gradova, uspjeli smo da, osim u SAD, osnujemo ogranke u Švedskoj i Njemačkoj. Rukovodstvo Opštine Plav prepoznalo je i podržalo projekat, na čemu smo im veoma zahvalni”, kazali su iz te NVO

Foto: Printscreen

Prvo donatorsko veče NVO “Prijatelji Plava” održano je sinoć, a sakupljeni novac biće uložen u sanaciju puta prema Hridskom jezeru.

Sa skupa kome su prisustvovali Ministar rada i socijalnog staranja u Vladi Crne Gore, Kemal Purišić, poslanik Milun Zogović, predsjednik Opštine Plav Mirsad Barjaktarević i predsjednik SO Šefket Jevrić, poručeno je da je ta NVO osnovana isključivo zbog promocije te opštine i jedinstva stanovništva.

Foto: Printscreen

“Organizacija ima isključivo humanitarni karakret, bez obzira na različitosti, koje u organizaciji smatramo velikim bogatstvom. Za kratko vrijeme naša organizacija je stigla na dva kontinenta, u desetak gradova, uspjeli smo da, osim u SAD, osnujemo ogranke u Švedskoj i Njemačkoj. Rukovodstvo Opštine Plav prepoznalo je i podržalo projekat, na čemu smo im veoma zahvalni”, kazali su iz te NVO.

Foto: Printscreen

Realizacija projekta će početi 8. juna, a, ako sve bude teklo po planu, završiti 12. jula, kada će tradicionalno biti organizovano okupljanje na Hridskom jezeru.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!