Ostala bez supruga kad je bio najpotrebniji: Pokrenuta akcija sakupljanja pomoći za trudnu Jasminu i njeno dvoje djece

Moram da se borim za Damira, Emu i bebu koja će uskoro doći na svijet. Moram zbog njih i Ernada, tužnim glasom kaže Jasmina (Ciriković) Ćorović, koja sada treba i da vraća podignute kredite koje su svojevremeno uzeli da bi podigli sprat od kuće i stvorili bolje uslove za život djece

“Odradili smo toliko koliko smo imali novca, s namjerom da, kada vratimo kredite, podignemo nove i završimo radove. Međutim, Ernad je otišao iznenada… Nije dočekao ni da vidi treće dijete” – Jasmina sa Damirom i Enom 

Admir Ciriković, koji živi i radi u Americi, pozvao je sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu porodicu rahmetli Ernada Ćorovića, koji je 26. aprila preminuo u 36. godini.

Ciriković je rođak Ernadove supruge Jasmine Ćorović.

Jasmina je majka četvorogodišnjeg sina Damira i trogodišnje ćerke Ene, a uskoro će na svijet doći i treće dijete…

Pošto dio prostorija u kući dijele sa Ernadovom familijom, njih dvoje su podigli kredite da bi podigli sprat i djeci obezbijedili bolje uslove za život. Od novca, koji Jasmina mora da vraća svakog mjeseca u ratama, uspjeli su da završe grube radove.

“Odradili smo toliko koliko smo imali novca, s namjerom da, kada vratimo kredite, podignemo nove i završimo radove. Međutim, Ernad je otišao iznenada… Nije dočekao ni da vidi treće dijete”, kazala je za Portal Revije Fokus Jasmina.

Kaže da je u šoku, da nije svjesna šta ju je zadesilo…

“Moram da se borim za Damira, Emu i bebu koja će uskoro doći na svijet. Moram zbog njih i Ernada”, tužnim glasom kaže Jasmina, mlada majka koja je ostala bez supruga kada joj je bio najpotrebniji.

Ne propušta da se zahvali svima koji joj pomažu u najtežim životnim trenucima…

Ernad je radio u bjelopoljskom Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS).

Sahranjen je na seoskom groblju u selu Lozna.

MOLE SE LJUDI DOBRE VOLJE DA POMOGNU JASMINI I NJENOJ DJECI. UPLATE MOŽETE UPLATITI PREKO FACEBOOKA

https://www.facebook.com/donate/2047690245357346/2047690778690626/

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!