Troje djece ostalo bez oca: Ribarići oplakuju Zihniju Košutu, poštenog i dobrog čovjeka koji je poginuo u sudaru kamiona i autobusa

Ispod poslednje javne fotografije koju je podijelio sa svojim “mercedesovim” kamionim i putničkim automobilom “audi”, mnogi, čak i neznanci, kolege šoferi, opraštaju se od njega. “Brate po vjeri, nisam te poznavao, ali jako sam tužan. Zbog tvoje porodice najviše. Bio si česti na poslu, putu. tražeći sudbinu i zaradu sebi i svojoj porodici”, jedan je od komentara

Foto: Facebook

 

Dva osnovca i još jedan mališan predškolskog uzrasta juče su ostali bez oca.

Vozač kamiona Zihnija Košuta (34) iz sela Ribarići poginuo je kada je u suprotnu traku prešao i na njegovo vozilo naletio autobus Niš-ekspresa na putu Kuršumlija-Prokuplje.

 

Vidi se i po Zihnijinim fotografijama na Facebooku da je istinski volio porodicu, put pod točkovima i teškaša za čijim je volanom bio. O svojim najvažnijim trenucima u životu često je dijelio uspomene sa prijateljima na ovoj društvenoj mreži.

Bez kamiona nisu ni na more išli. Zihnija je sa prošlogodišnjeg ljetovanja podijelio uspomenu sa sinom Ahmedom na plaži, gdje se u pijesku igraju sa plastičnim kamiončićem.

 

“Ahmed i ja ni na more bez kamiona. Vozimo i po vodi čak”, napisao je mladi otac.

 

Još su mnogi srećni trenuci sa suprugom i starije dvoje djece, ćerkom i sinom, koje je dočekao da isprati zajedno u osnovnu školu.

Foto: Facebook

 

“Kako zvanično saznajemo, vozač kamiona tutinskih registarskih oznaka koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, otac je troje djece i živio je u Ribariću kod Tutina. Poznat u svom kraju kao pošten, dobročinitelj, dobar radnik, otac, suprug, sin i brat, naš sugrađanin Zihnija Košuta, starosti 34 godine”, piše Saznajemo.net i dodaju da je na profilu prije dva mjeseca podijelio tužan snimak kako sin plače.

 

Ispod poslednje javne fotografije koju je podijelio sa svojim “mercedesovim” kamionim i putničkim automobilom “audi”, mnogi, čak i neznanci, kolege šoferi, opraštaju se od njega.

 

“Brate po vjeri, nisam te poznavao, ali jako sam tužan. Zbog tvoje porodice najviše. Bio si česti na poslu, putu. tražeći sudbinu i zaradu sebi i svojoj porodici”, jedan je od komentara, prenosi “Kurir”.

 

Autobus i kamion sudatili su se juče oko 6:45 na putu Kuršumlija-Prokuplje.

Foto: Facebook

 

Policija i vatrogasci zatekli su pet ugljenisanih tijela na mjestu nesreće. Šest putnika je povrijeđeno prebačeno je u lokalne bolnice.

 

Poginuli su Siniša Mijailović, Irena Vesović, Dobrila Radovanović, Zihnija Košuta i Jelica Radović.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!