Davor Dragičević: Spremala mi se likvidacija, svjestan sam protiv koga sam krenuo i ići ću do kraja

Dragičević je rekao da zna ko mu je ubio sina i da će “ispoštovati ono što je obećao sinu na grobu”

Davor Dragičević (Foto: Printscreen)

Otac ubijenog Davida Dragičevića, Davor, danas je u emisiji “Dan” uživo na N1 kazao da je dobio informacije da mu se spremala likvidacija, te da zna ko mu je ubio sina i da će “ispoštovati ono što je obećao sinu na grobu”.

“400 dana je prošlo kako tražimo pravdu i istinu. Nema veze, Davidovo srce je sada na kući da ga komunalna policija ne može ukloniti, a da ga svi mogu vidjeti. Ja sam svjestan protiv koga sam krenuo i ići ću do kraja, kako god završilo. Ne budu li oni završili kako treba, vratiću se i ja završiti”, kazao je Davor Dragičević i dodao:

“Apsolutno se vidi ko stoji iza ubistva mog djeteta. To nije samo ubistvo, to je mučenje, masakriranje”.

“Ja Slavišu Krunića znam, to je jedan divan čovjek i gospodin. Izražavam saučešće njegovoj porodici i prijateljima. Njegov otac zna dobro ko stoji iza ubistva njegovog sina”, dodao je on.

Dragičević je kazao da je dobio informacije da mu se sprema likvidacija.

“Dobio sam informacije da mi se spremala likvidacija. Oni su rekli: ‘Ne budu li preduzeli nešto, pobiće i njih i njihove porodice’. Ako vam jedan inspektor koji je sudjelovao u ubistvu Davida može imati 2-3 stana, auta, sa platom od 1.000 KM, onda je sve jasno”, kaže Dragičević.

“Ja sam od prvog dana stao onako kako ja znam. Ja nisam ni političar, ne pravim kompromise. Što sam morao se skloniti, morao sam. Ono što sam obećao sinu na grobu moram ispoštovati, na bilo koji način”, rekao je Dragičević.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!