Konzularni dani 3. i 4. maja u prostorijama KC “Rumija” u Čikagu

Vršiće se sve konzularne usluge: aplikacije za pasoš (mobilna biometrija), upis u registar rođenih i državljana, upis braka, ovjere izjava i punomoćja. Predstavnici konzulata vršiće i usluge uzimanja biometrijskih podataka, kao i pruženje drugih konzularnih usluga za starije i nepokretne osobe u kućnim posjetama u prethodno dogovorenim terminima, saopšteno je iz Generalnog konzulata Crne Gore u Njujorku

Generalni konzulat Crne Gore u Njujorku obavještava iseljenike u Čikagu je da će 3. i 4. maja biti održani Konzularni dani.

Manifestacija će u biti održana u prostorijama Kulturnog centra “Rumija” u petak, 3. maja, od 15 do 21 čas, i u subotu od devet do 13 časova.

Sa strankama će, kako je saopšteno, razgovarati generalni konzul, ambasador Željko Stamatović, i konzul Amer Cikotić.

“Vršiće se sve konzularne usluge: aplikacije za pasoš (mobilna biometrija), upis u registar rođenih i državljana, upis braka, ovjere izjava i punomoćja. Predstavnici konzulata vršiće i usluge uzimanja biometrijskih podataka, kao i pruženje drugih konzularnih usluga za starije i nepokretne osobe u kućnim posjetama u prethodno dogovorenim terminima”, saopšteno je iz Generalnog konzulata Crne Gore u Njujorku.

Zainteresovani se mogu javiti u Konzulat na broj telefona 2126615400 ili na e-mail consulate.newyork@mfa.gov.me.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!