Majka iz pakla ostavila djecu samu devet dana: Dok se provodila s ljubavnikom oni jeli izmet i tapete, sin umro (VIDEO)

U međuvremenu su se pojavili snimci i “apartmana iz pakla”, u kojem su djeca bila zatvorena. Opisan je kao “čisti Aušvic” i “soba za mučenje djece”

Djeca nisu umala ni hrane, ni vode (Foto: Printscreen/Daily Mail)

Majka iz Ukrajine, koja je sina (1) i ćerku (3) ostavila same devet dana u stanu bez hrane i vode, dok se ona provodila s ljubavnikom, usljed čega je dječak preminuo, nije se nimalo pokajala zbog svog monstruoznog čina.

Vladislava Trokhimčuk (23) optužena je za namjerno ubistvo sina Danila i tešku okrutnost prema kćerki Ani, koja je čudom preživjela.

U međuvremenu su se pojavili snimci i “apartmana iz pakla”, u kojem su djeca bila zatvorena. Opisan je kao “čisti Aušvic” i “soba za mučenje djece”.

Na suđenju je otkriveno da su djeca jela tapete i zid, pa čak i vlastiti izmet, prenosi “Daily Mail”. Otisci zuba pronađeni su na zidovima.

Tragedija se dogodila prije dvije godine, ali sudski postupak je u toku, dok je majka proglašena psihički sposobnom za suđenje.

Djevojčica se oporavila i uskoro bi trebala biti usvojena.

Vladislava Trokhimčuk (Foto: Printscreen/Daily Mail)

Tokom prvog pojavljivanja na suđenju Vladislava, kojoj prijeti 15 godina zatvora, nije imala objašnjenje zašto je djecu ostavila samu čak devet dana.

“Čim sam mogla, otišla sam kod njih s igračkama i hranom. Ana je spavala na krevetu, probudila sam je, dala joj bananu i uzela je u naručje”, rekla je majka.

Rekla je kako ne može pronaći opravdanje za to što je uradila.

“Ne znam zašto mi je Bog uzeo sina, a mene smjestio u zatvor”, rekla je ona na početku suđenja.

Novinari su rekli kako se ona ne kaje zbog onog što je učinila, kako se u zatvoru smije, druži s drugim zatvorenicima, farba kosu i “ponaša kao da je na odmoru”.

Ljubavnik s kojim je bila u to vrijeme i dalje je u bijegu, prenosi “Avaz”.

“Provodila se s njim dok su njena djeca mučena do smrti”,- zaključio je jedan policijski izvor.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!