Prijepoljac Jasmin Nišić, osumnjičen za ubistvo Kristijana Ćorića, predao se policiji

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Nišić i Ćorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica. Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao ispred ulaza. Potom je osumnjičeni pobjegao, a Ćorić ustao i uspio da napravi par koraka do ulice, gdje je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i tijelu

Jasmin Nišić (30) iz Prijepolja, koji je osumnjičen da je 14. aprila u u budvanskom naselju Velji Vinogradi ubio svog poznanika Kristijana Ćorića (38), predao se budvanskoj policiji, pišu Vijesti“.

Policiji je 14. aprila ujutru prijavljeno da na ulici uz rijeku Grđevicu, pored turističkog kampa, leži u lokvi krvi beživotno tijelo. Policijski inspektori CB Budva su odmah stigli na lice mjesta i zatekli jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su tada izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je i raspisana potjernica, a obaviješteni su i granični prelazi, zbog bojazni da ne napusti državu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Nišić i Ćorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica.

Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao ispred ulaza. Potom je osumnjičeni pobjegao, a Ćorić ustao i uspio da napravi par koraka do ulice, gdje je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i tijelu.

Inspektori su zatekli beživotno tijelo, a o svemu je obaviješten i viši državni tužilac, koji je tada na licu mjesta obavio uviđaj i uputio tijelo nastradalog na obdukciju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!