Davor Dragičević počeo da objavljuje snimke kojima želi da dokaže da je njegov sin David ubijen

Objavio je sedam snimaka, ali u obrazloženju je samo naveo: “Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastaviće se…”

Foto: Klix.ba

Davor Dragičević odavno tvrdi kako ima dokaze da je njegov sin David ubijen, a sinoć je počeo da objavljuje određene snimke na Facebook grupi Pravda za Davida.

Objavio je sedam snimaka, ali u obrazloženju je samo naveo: “Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastaviće se…”.

Na snimku se vidi kuća Đorđa Rađena koji je zajedno s policijskim službenicima optužio preminulog Davida da je opljačkao kuću.

Takođe, objavio je fotografiju koja je napravljena iz snimka s video-nadzora Raiffeisen banke u Banjaluci koji policija nije htjela da izuzme, prenosi Klix.ba.

O ovome je ranije govorio izvjesni Boki za kojim banjalučka policija traga jer je tvrdio kako posjeduje snimak s Raiffeisen banke gdje je snimljeno kako je David Dragičević pretučen na parkingu Metalske škole.

“Na snimku sam jasno prepoznao inspektora dilera Dubravka Kremenovića kojem je šef Darko Ilić. Na snimku se jasno vidi kako dolazi vozilo policije Dacia Duster i kako pretučenog Davida vuku po asfaltu i ubacuju u vozilo u koje je ušao i Dubravko. Sve se dogodilo oko 2:50 sati 18. marta. Snimak je kopiran na više CD-ova”, piše u prvom Bokijevom postu.

Dragičević je ovom objavom htio da dokaže kako zaista posjeduje sporne snimke za koje je rekao da će izazvati haos u BiH.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!