Ubijen direktor Auto-moto saveza Srbije, napadač izvršio samoubistvo

Prema nezvaničnim informacijama, Đurđev je, nakon što je pucao u Butuliju, pokušao da pobjegne na gornji sprat stepenicama, a onda se, po svoj prilici shvativši da nema gdje, vratio u kancelariju, sjeo u Butulijinu fotelju i ubio se

Ilustracija (Foto: Printscreen)

Mirko Butulija, direktor Auto-moto saveza Srbije (AMSS), ubijen je danas popodne kada je u njega više hitaca ispalio njegov sekretar Predrag Đurđev. Nakon toga Đurđev je izvršio samoubistvo, saznaje “Blic”.

Do pucnjave je došlo u zgradi AMSS u Ruzveltovoj, a jedna djevojka je povrijeđena kada je tokom drame iskočila kroz prozor.

Kako je saopštio MUP Srbije, Đurđev je mrtav, dok je Butulija u teškom stanju prebačen u Urgentni centar. Međutim, i on je ubrzo podlegao teškim povredama.

Prema nezvaničnim informacijama, Đurđev je, nakon što je pucao u Butuliju, pokušao da pobjegne na gornji sprat stepenicama, a onda se, po svoj prilici shvativši da nema gdje, vratio u kancelariju, sjeo u Butulijinu fotelju i ubio se.

“Blic” podseća da se, u neposrednoj blizini današnje pucnjave, sredinom marta prošle godine desila pucnjava kada je Nebojša Stojilković (30) ubio bivšeg šefa i teško ranio jednog kolegu.

Sumanuti napad Stojilkovića dogodio se nešto posle 11 sati ujutru. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage i riječima zaposlenih u firmi “Privredni savetnik informacione tehnologije”, napadač je u Ruzveltovu 55 došao naoružan pištoljem i odmah se uputio u kancelariju kod svojih bivših kolega.

On je upao na sastanak koji je bio u toku i na bivše saradnike ispalio najmanje pet hitaca. Jedan od njih pogodio je u glavu i na mjestu usmrtio Branka Kanjevca (31), a teško ranio inženjera Marka Filipovića (36), kog je metak pogodio u rame.

Od kiše metaka spasao se jedino Igor Radenković, koji je skočio kroz prozor kancelarije kako bi pobjegao od podivljalog Stojilkovića.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!