Obrt u istrazi misteriozne smrti Gojka Grozdanića (20): Priveden taksista koji je prijavio da je pronašao tijelo

Sumnja se da je on, na raskrsnici puteva Sombor – Stapar Prigrevica, 10. februara, oko 3:30 časova, upravljajući taksi vozilom marke “opel”, udario pješaka koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta. On je, kako se sumnja, pobjegao sa mjesta nesreće, a policiji prijavio da je našao beživotno tijelo mladića

Gojko Grozdanić (Foto: Instagram)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru su uhapsili M. V. (46) iz okoline Apatina, osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nezgode u kojoj je poginuo dvadesetogodišnji mladić.

Sumnja se da je on, na raskrsnici puteva Sombor – Stapar Prigrevica, 10. februara, oko 3:30 časova, upravljajući taksi vozilom marke “opel”, udario pješaka koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta. On je, kako se sumnja, pobjegao sa mjesta nesreće, a policiji prijavio da je našao beživotno tijelo mladića, piše “Blic”.

Po nalogu tužilaštva, M. V. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu za krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi, biti priveden tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Somboru.

Beživotno tijelo Gojka Grozdanića (20) iz Prigrevice pronađeno je pored puta Prigrevica-Stapar, kod skretanja za Prigrevicu, nadomak Apatina. Ležao je u lokvi krvi sa povredama glave. Kako su njegovi drugari kasnije ispričali za “Blic”, Gojko je prethodno bio u izlasku u selu Stapar kod Apatina.

O njegovoj smrti, u selu Prigrevica gdje je živio sa ocem, povele su se razne teroije: da ga je udario automobil dok je pješačio pored puta, da ga je udario kamion, a postojale su i sumnje da ga je neko prebio poslije noćnog provoda i izbacio iz automobila baš na tom mjestu.

Policija od tog dana intenzivno radi na rasvjetljavanju činjenica koje bi mogle da objasne kako je mladi, perspektivni rukometaš nastradao.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!