Atraktivna Bosanka Dajana Gudić snimila film sa Evom Longorijom i Džejmijem Foksom

Rođena sam u Sarajevu, odrasla u Brezi. Moji roditelji i ja živjeli smo tamo za vrijeme rata. Tragični rat se odrazio na njihov brak i otac se preselio u Ameriku. Ostala sam kod majke i kasnije se pridružila ocu kad sam imala 14 godina. Moji roditelji su odlučili da ću imati bolje prilike u Americi, ali tada čak nisam ni govorila engleski jezik. Imam diplomu novinarstva i radiodifuzije, već dugo sam model, a nedavno sam počela i da glumim, priznala je Dajana

Foto: Instagram

Atraktivna Dajana Gudić iz Breze, s adresom u Los Anđelesu, u filmu „All-Star Weekend“ ima ulogu hostese u noćnom klubu i glumi rame uz rame s Džejmijem Foksom (Jamie Fox), Evom Longorijom (Longoria) i Džeremijem Pivenom (Jeremy).

Foto: Instagram

“Bilo je to ostvarenje sna s toliko talentovanih ljudi na jednom mjestu. Dijelila sam scenu s njih troje i oni su bili nevjerovatni dok su radili sa mnom. Malo sam zakasnila na set i završila šminku za dva minuta. Sve što sam mogla misliti je: ‘O, moj Bože, vjerovatno izgledam ludo’, ali niko nije primijetio. ‘All-Star Weekend“ je najzabavnija komedija i ne mogu čekati da izađe”, izjavila je nedavno Gudić za američke medije, a film u bioskope stiže ove godine.

Foto: Instagram

ODLAZAK U AMERIKU

Zgodna Dajana u modnom svijetu je najpoznatija po snimanjima u bikiniju, pa je tako pozirala i za čuveni australijski „Maxim“. Manekenka iz BiH je, piše “Avaz”, miljenica muških magazina koje često krasi na naslovnicama, te je rado viđen gost na mnogim događajima gdje se okuplja holivudska elita.

“Rođena sam u Sarajevu, odrasla u Brezi. Moji roditelji i ja živjeli smo tamo za vrijeme rata. Tragični rat se odrazio na njihov brak i otac se preselio u Ameriku. Ostala sam kod majke i kasnije se pridružila ocu kad sam imala 14 godina. Moji roditelji su odlučili da ću imati bolje prilike u Americi, ali tada čak nisam ni govorila engleski jezik. Imam diplomu novinarstva i radiodifuzije, već dugo sam model, a nedavno sam počela i da glumim”, priznala je Dajana.

Foto: Instagram

PLAŽA U MALIBU

Prošlog ljeta se ljepotica iz BiH družila i s Leonardom Dikapriom (Di Caprio). Dajana je sa sestrom Sarom i prijateljima igrala odbojku na pijesku na plaži Malibu protiv slavnog glumca i njegove djevojke Kamile Moron (Camile Morrone) i Leonardovih prijatelja. Ekipa bh manekenke pobijedila je glumca i njegov tim, što je izazvalo veliku pažnju američkih medija.

Foto: Instagram

MODELING JE SLOBODA 

“Ono što volim u poslu modela je moja sloboda. Ne moram biti negdje svaki dan u isto vrijeme i to je neprocjenjivo. Takođe, mnoga snimanja u kupaćim kostimima i donjem vešu me motivišu da radim i izgledam dobro”, kazala je manekenka.

Foto: Instagram

VOLONTIRANJE I LJUBAZNOST

“Za mene je najvažnije biti ljubazan i saosjećajan. Takođe, imam vrlo pozitivan pogled na život i tako sam zahvalna za sve oko sebe. Voljela bih da volontiram širom svijeta, što zapravo planiram u bliskoj budućnosti”, priznala je ljepotica.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!