Izgubljeni Vulin: Krenuo da čita govor i ukapirao da u rukama drži tekst Ivice Dačića (VIDEO)

Vulin je govor započeo na engleskom, ali je onda poručio da kod nas postoji izreka: “Govori srpski da te cio svijet razumije”. Kada je u nastavku htio da to i primjeni, čitajući govor na srpskom jeziku, zbunjeno je pogledao u napisano: “Ovo je Dačićev govor!”

Aleksandar Vulin (Foto: Printscreen)

“Vrati mi moj govor!” – doviknuo je ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić ministru odbrane Aleksandru Vulinu, pošto je sam i otkrio da se pred njim ne nalaze njegove riječi koje je trebalo da pročita u govoru na jučerašnjoj ceremoniji, već Dačićeve.

Ambasada Norveške u Beogradu sinoć je od Grčke preuzela dužnost kontaktne ambasade NATO u Srbiji, a svečanosti su prisustvovali ministri spoljnih poslova i odbrane, Ivica Dačić i Aleksandar Vulin, i predstavnici diplomatskog kora.

Vulin je govor započeo na engleskom, ali je onda poručio da kod nas postoji izreka: “Govori srpski da te cio svijet razumije”. Kada je u nastavku htio da to i primjeni, čitajući govor na srpskom jeziku, zbunjeno je pogledao u napisano: “Ovo je Dačićev govor!”, piše “Blic”.

Ispostavilo se da je protokol zamijenio govore dvojice ministara, na šta je Dačić dobacio Vulinu: “Vrati mi moj govor!”

Pogledajte gdje je na kraju završio Dačićev govor.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!