Porodica Toskić se obratila javnosti: Hvala svima, draga braćo i sestre, što je naš Ragip spasen sigurne smrti

Njegovo veliko srce je za trenutak stalo, ali uz vašu nesebičnu pomoć i brzu intervenciju ponovo je proradilo. Veličanstveni skup radosti i veselja iznenada je prekinut ovim događajem, odlukom organizatora da se, iz solidarnosti sa porodicom, više ne pjeva i ne igra. To mogu da urade samo ljudi, velike duše i srca – naši Gusinjani i Plavljanji – svi prisutni, piše na Facebooku

Foto: Facebook

Porodica Ragipa Toskića, koji je tokom donatorske večeri Fondacije Gusinje u Njujorku doživio jak infarkt, zahvalila je svima na pravovremenoj pomoći, istakavši da je, upravo zato, spašen sigurne smrti.

“Poštovani prijatelji, zahvalni smo Allahu i vama, draga braćo i sestre, što je naš Ragip Toskić spasen sigurne smrti. Njegovo veliko srce je za trenutak stalo, ali uz vašu nesebičnu pomoć i brzu intervenciju ponovo je proradilo. Veličanstveni skup radosti i veselja iznenada je prekinut ovim događajem, odlukom organizatora da se, iz solidarnosti sa porodicom, više ne pjeva i ne igra. To mogu da urade samo ljudi, velike duše i srca – naši Gusinjani i Plavljanji – svi prisutni.

Pored svih prisutnih posebno smo zahvalni Bajramu Babiju Koljenoviću, dr Miomiru Mugoši, dr Melihi Jadadić, Seki Koljenović i čovjeku velikog srca, većeg od plavskogusinske doline, Edinu Džaka Radončiću”, saopštila je porodica Toskić.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!