Stravična smrt supružnika iz Trstenika: Pronađeni u bunaru, njihovo trogodišnje dijete u teškom stanju prebačeno u bolnicu

Zvanično se okolnosti njihove smrti i dalje vode kao nepoznate

Foto: Printscreen

Beživotna tijela Časlava A. (57) i njegove supruge Slađane A. (50) pronađena su jutros u 4:30 časova u bunaru, na njivi u ataru sela Stagari u blizini Trstenika, piše “Blic”.

Kako saznaje, prvi rezultati istrage ukazuju na to da su supružnici navodno upali u bunar, nakon što su u njivi krali kupus. Međutim, zvanično se okolnosti njihove smrti i dalje vode kao nepoznate.

Tijela nesrećnih ljudi prebačena su u kruševačku bolnicu radi obdukcije, od koje se očekuje da razjasni detalje tragedije.

Prema nezvaničnim informacijama, sat vremena ranije pronađeno je njihovo trogodišnje dijete S. A, koji je bio u lošem zdravstvenom stanju, pa je prevezeno u Dom zdravlja u Trsteniku.

“Komšije u selu su primijetile da dijete plače, pa je cijelo klupko počelo da se raspliće. Krenulo se u potragu za ljudima. Njihov auto je pronađen nedaleko od bunara, na potezu između dva sela, Stragari i Milutovac, a odmah do auta bili su njihovi opanci. U kolima je bio kupus”, kaže jedan od mještana.

Prema prvim informacijama sa terena, lica supružnika bila su okrenuta ka dnu bunara.

O njima se za sada zna da nisu bili korisnici socijalne pomoći.

“Mi smo dobili poziv noćas u tri sata da se u Poljni nalazi smrznuto i nezbrinuto dijete i, naravno, naša dežurna služba odmah je krenula na teren. Dijete je bilo u ćebencetu. Sanitetom je prebačeno na odjeljenje pedijatrije u Kruševcu. Preduzeli smo sve potrebne mere i trenutno se radi na pripremi srodničke porodice iz Bošnjana koja bi treblao da preuzme brigu o djetetu”, rekao je Dragojlo Minić, direktor Centra za socijalni rad u Trsteniku.

Odmah nakon toga započeta je potraga za roditeljima, i ubrzo su pronađeni mrtvi u bunaru.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!