Uhapšen Nebojša Medojević i sproveden u zatvor u Spužu, Andrija Mandić poručio: Crna Gora je na ivici građanskog rata

Viši sud u Podgorici je za Medojevića odredio pritvor u trajanju do dva mjeseca jer je odbio da svjedoči u predmetu formiranom u Specijalnom državnom tužilaštvu zbog javno izgovorenih tvrdnji ovog lica da navodno zna da bivšem gradonačelniku Podgorice neće biti određen pritvor iz razloga što je Glavni specijalni tužilac primio mito u iznosu od 100.000 eura

Medojević večeras u Skupštini (Foto: Printscreen/Pokret za promjene)

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) i poslanik tog političkog saveza u Skupštini Crne Gore, Andrija Mandić, rekao je večeras da se Crna Gora nalazi na ivici građanskog rata.

On je to poručio na pres konferenciji DF ispred Skupštine Crne Gore, nakon što jevečeras uhapšen jedan od lidera tog političkog saveza, Nebojša Medojević, javile su “Vijesti”.

Policija je večeras uhapsila predsjednika Pokreta za promjene (PzP) Nebojšu Medojevića po nalogu za hapšenje koji je izdao Viši sud u Podgorici u predmetu formiranom povodom tvrdnji o primanju i davanju mita.

Nakon hapšenja, Medojević je sproveden u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) u Spužu.

Viši sud u Podgorici je za Medojevića odredio pritvor u trajanju do dva mjeseca jer je odbio da svjedoči u predmetu formiranom u Specijalnom državnom tužilaštvu zbog javno izgovorenih tvrdnji ovog lica da navodno zna da bivšem gradonačelniku Podgorice neće biti određen pritvor iz razloga što je Glavni specijalni tužilac primio mito u iznosu od 100.000 eura.

“Medojević je na prevaran način, pošto je napustio Skupštinu poslije glasanja o rezoluciji koju je predložila parlamentarna većina, uhapšen i odveden u zatvor u Spužu. Očigledno je realizovana namjera Višeg suda da Nebojšu Medojevića stave u zatvor zbog toga što su procijenili da nije svjedočio onako kako su se nadali, a ovdje vidite da stoji još jedna marica koja čeka Milana Kneževića kako bi i njega poveli u zatvor”, rekao je Mandić.

večeras uhapšen jedan od lidera tog političkog saveza, Nebojša Medojević, javile su “Vijesti”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!