Crnogorski državljanin izrešetan u Beogradu

Prema izjavama lokalaca, postoji mogućnost da je povrijeđeni bio dio mlađe kriminalne grupe koja se u više navrata okupljala u bivšem obližnjem kafiću i prometovala drogu

Crnogorski državljanin Drago B. (20) ranjen je oko 19 sati kada je došlo do pucnjave na Bežanijskoj kosi, saznaje “Blic”.

“Vijesti” pišu da je u pitanju Drago Božović.

Incident se desio u Ulici Nede Spasojević kod broja 6, na parkingu u blizini Novog bežanijskog groblja i na njega je, prema nezvaničnim saznanjima, ispaljeno više metaka. Mladić je, kako saznaje “Blic”, živeo nedaleko od mjesta napada i sumnja se da je pucano iz crnog vozila marke “punto” u pokretu.

“Nemamo podataka o zdravstvenom stanju pacijenta, povrijeđenog smo prevezli u Zemunsku bolnicu”, kazali su u hitnoj službi.

Kako su poručili iz MUP-a, njihovi službenici su na terenu, uviđaj i potraga za napadačem su u toku.

Na lice mesta, saznaje “Blic”, poslato je i pojačanje, a pripadnicni policijskih redova detaljno pretražuju kraj. Budući da se u blizini tačke napada nalazi vrtić, sigurnosne kamere dječije ustanove mogle bi da pomognu dalju istragu.

Prema izjavama lokalaca, postoji mogućnost da je povrijeđeni bio dio mlađe kriminalne grupe koja se u više navrata okupljala u bivšem obližnjem kafiću i prometovala drogu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!