Usvojena ćerka Vlada Divca rasplakala pratioce na Instagramu: Petra se dirljivom porukom zahvalila porodici

Ne voli mnogo da se eksponira kao ćerka poznatih roditelja. Umjesto fensi krpica i šminke više je zanimaju motori, a umjesto fotki iz ludog provoda – ona na društvene mreže radije kači fotke sa svojom porodicom

Foto: Instagram

Ćerka jednog od srpskih najuspješnijih košarkaša, Vlada Divca, Petra, oglasila se na društvenim mrežama gdje je ostavila poruku koja će mnogima natjerati suze na oči.

Usvojena ćerka slavnog košarkaša, Petra Divac živi na relaciji Srbija-Amerika i prije nekoliko godina otvorila je svoj lični blog, gdje piše o sebi, članovima porodice, školovanju, kao i o tome kako vidi svijet iz svoje perspektive.

Ne voli mnogo da se eksponira kao ćerka poznatih roditelja. Umjesto fensi krpica i šminke više je zanimaju motori, a umjesto fotki iz ludog provoda – ona na društvene mreže radije kači fotke sa svojom porodicom, piše “Kurir”.

Foto: Instagram

Tako je i komentar na jednoj porodičnoj fotografiji mnogima natjerao suze na oči.

“Zauvijek zahvalna zbog mogućnosti da svijet doživim sa ovim ljudima. Zauvijek zahvalna i ponosna što ih zovem svojom porodicom. Srećan Dan zahvalnosti”, napisla je Petra. 

SNEŽANA DIVAC OTKRILA PETRI DA JE USVOJENA

Nedavno je i Snežana Divac otkrila kako je Petra saznala da je usvojena.

Foto: Instagram

“Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kad rađaš drugo dijete pa se plašiš da ga nećeš voljeti kao prvo. Ona je imala tri, četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me je pitala da li sam je dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me je pitala da li sam dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Ptala me je zašto nisam nju. Rekla sam joj: ‘Zato što te ja nisam rodila’. Davala sam joj odgovore u odnosu na njena pitanja”, rekla je Snežana.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!