Kanapom davio suprugu i mislio da je mrtva, a nekoliko sati kasnije ona je pronašla njegovo tijelo

Kako smo saznali, njih dvoje su se sinoć posvađali, poslije čega je on nju pokušao da zadavi kanapom. U nekom trenutku ona je pala, udarila glavom i onesvijestila se, a Goran je mislio da je mrtva. Otišao je zatim u susedni objekat i oduzeo sebi život, ispričao je za “Blic” komšija

Foto: Printscreen

Prava porodična drama odvijala se sinoć u Rušnju, kada je Goran R. (53) prvo pokušao u porodičnoj kući da zadavi suprugu Slavicu R. (49), a onda, pošto je mislio da je mrtva, otišao je u susjednu pomoćnu prostoriju i tamo se objesio.

Da cijela priča bude još jezivija, njega je poslije nekoliko sati mrtvog pronašla njegova supruga nakon što se osvijestila.

“Kako smo saznali, njih dvoje su se sinoć posvađali, poslije čega je on nju pokušao da zadavi kanapom. U nekom trenutku ona je pala, udarila glavom i onesvijestila se, a Goran je mislio da je mrtva. Otišao je zatim u susedni objekat i oduzeo sebi život”, ispričao je za “Blic” komšija Ž. N.

Kako kaže, imali su porodične probleme i nesuglasice, Goran se liječio od depresije, a naročito mu je teško pao otkaz koji je dobio u BIP-u.

“Od tada je počeo da se bavi poljoprivredom. Međutim, bili su dobro situirani, imao je nekoliko kuća i objekata, stan u Žarkovu. Bio je dobar čovjek, ali se u posljednje vrijeme promenio”, dodao je komšija.

Goran i Slavica imaju dvoje djece, jedno ide u sedmi razred, a drugo u drugi srednje. Kako saznaje “Blic”, njih su odveli kod rođaka, ali im tokom prijepodneva još nisu bili saopštili tragične vijesti.

“Cijela porodica je dobra. Goran je uvijek svima pomagao. Ne znam šta se desilo, ne mogu da gledam ka njihovoj kući koliko mi je teško. Majka mu je bolesna, u domu je, možda ga je i to pogodilo. Povrh svega, on je bio srčani bolesnik desetak godina”, rekla je uplakana komšinica.

Kako saznaje taj list, Slavica R. je sa lakšim povredama prebačena u Urgentni centar.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!