Policija kod Plavljanina pronašla oružje, oduzet mu pasoš

Policajci su pronašli i oduzeli četiri komada oružja i municiju i to lovačku pušku cal. 12 mm, pištolj TT cal. 7,62 mm – M57, pištolj TT cal. 7,62 mm – M57, 70 komada patrona za lovačku pušku cal. 12mm, tri pištoljska okvira od pištolja TT, metak cal. 7,62 mm, kao i dvije radio-stanice i punjač za radio-stanice i dva lovačka noža sa futrolama”, saopštila je UP

Foto: Uprava policije

Plavska policija je pretresom kuće koju koristi A. R. (51) iz tog grada pronašla je i oduzela oružje i municiju.

Uprava policije (UP) je saopštila da je protiv njega podnesena krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a oduzet mu je i pasoš.

“Policajci su pronašli i oduzeli četiri komada oružja i municiju i to lovačku pušku cal. 12 mm, pištolj TT cal. 7,62 mm – M57, pištolj TT cal. 7,62 mm – M57, 70 komada patrona za lovačku pušku cal. 12mm, tri pištoljska okvira od pištolja TT, metak cal. 7,62 mm, kao i dvije radio-stanice i punjač za radio-stanice i dva lovačka noža sa futrolama. U dijelu kuće, čiji je vlasnik R. R. koji živi u inostranstvu, a koji koristi A. R, pronađena je i puška, takozvana italijanka, starije proizvodnje. Pronađeno vatreno oružje je oduzeto radi vještačenja”, navodi se u saopštenju UP.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!