Bred Pit je započeo karijeru glumeći sina Milene Dravić (VIDEO)

Zajedno su igrali u filmu “Tamna strana sunca” koji je 1987. godine sniman na Crnogorskom primorju. Reditelj Božidar Nikolić, koji je otkrio Pita angažujući ga u svom filmu prije tri decenije, ranije je kazao da je slavni glumac planirao da kupu kuću u Crnoj Gori, ali je od toga odustao zbog nastrljivih paparaca.

Milena Dravić, koja je sinoć preminula u 79. godini nakon duže bolesti, glumom se bavila punih 60 godina. Brojni glumci s područja bivše Jugoslavije danas se opraštaju od legendarne glumice i zahvaljuju joj na pomoći u počecima svoje karijere.

Ipak, svoju glumačku karijeru sa Milenom Dravić započeo je i jedan svjetski poznati glumac, Bred Pit.

Zajedno su igrali u filmu “Tamna strana sunca” koji je 1987. godine sniman na Crnogorskom primorju. Bila je to prva filmska uloga Breda Pita, koji je glumio sina Milene Dravić.

“Sjećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. S njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svijetu glume, dok je taj simpatičan dječak postao zvijezda holivuda”, kazala je Dravić svojevremeno kada su Pit i Anđelina Džoli posjećivali naš region.

Reditelj Božidar Nikolić, koji je otkrio Pita angažujući ga u svom filmu prije tri decenije, ranije je kazao da je slavni glumac planirao da kupu kuću u Crnoj Gori, ali je od toga odustao zbog nastrljivih paparaca.

Kako je tvrdio Nikolić, Bred se zaljubio u Crnogorsko primorje još dok je snimao film s njim.

“Koristio je svaku pauzu na snimanju da posjeti Kotor i Perast. Govorio je da će kad-tad da kupi kuću u Crnoj Gori. Vjerujem da je 2010. godine došao sa Anđelinom Džoli u Crnu Goru da bi ispunio tu želju. Međutim, nasrtljivi novinari su ih toliko progonili da su odustali”, kazao je tada Nikolić, prenose “Vijesti”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!