Policija došla do snimka ubice Miodraga Migija Kruščića, sumnja na Podgoričane iz kavačkog klana

Analizom snimaka sa nadzornih kamera, inspektori su utvrdili da je ubica htio da prikrije izgled i da je, zbog debele crne trenerke sa kapuljačom i čizmama sa velikim đonom, izgledao krupniji. Inspektori su došli su do zaključka da prvobitni utisak da je ubistvo počinio 190 centimetara visoki, krupni, muškarac ne odgovara realnom izgledu zločinca, već da je riječ o nešto nižoj osobi

Foto: Printscreen/”Vijesti”

Crnogorska policija došla je do snimka osobe koja je hicima iz vatrenog oružja usmrtila vlasnika lokala “Beagle”, Miodraga Migija Kruščića (49) iz Podgorice.

“Vijesti” pišu da su, prema saznanjima iz policije, pod lupom Podgoričani za koje se sumnja da pripadaju tzv. kavačkom klanu.

Televizija Vijesti je došla do slike, tačnije skrinšota snimka kada je ubica počeo da puca u Kruščića.

U okviru istrage o ubistvu Kruščića s mjesta zločina izuzeti su zapisi sa nadzornih kamera na kojima se vidi kako ubica prilazi i puca u Kruščića.

Analizom snimaka sa nadzornih kamera, inspektori su utvrdili da je ubica htio da prikrije izgled i da je, zbog debele crne trenerke sa kapuljačom i čizmama sa velikim đonom, izgledao krupniji.

Inspektori su došli su do zaključka da prvobitni utisak da je ubistvo počinio 190 centimetara visoki, krupni, muškarac ne odgovara realnom izgledu zločinca, već da je riječ o nešto nižoj osobi.

Današnja “Pobjeda” je, piše CdM, objavila da istražitelji vjeruju da su, osim dvojice neposrednih izvršilaca, u ubistvu Kruščića učestvovale još najmanje dvije osobe: logističar koji je “tipovao” žrtvu i još jedna osoba kojaje čekala sa spremnim zamjenskim vozilom za nastavak bijega nakon što su zapalili “golf 6”.

Kruščić je ubijen u ponedjeljak 21. maja dok je sjedio sa novinarkom ND “Vijesti” Jelenom Jovanović u bašti lokala „Palata” na Starom aerodromu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!