Pala na poligrafu: Baranka osumnječena da je zadavila šestomjesečnu bebu

Prema saznanjima “Vijesti” iz policije, ona nije prošla na poligrafskom ispitivanju koje su uradili inspektori Centra bezbjednosti Bar. Isti sagovornik rekao je da je vještak potvrdio da je smrt kod bebe stupila nasilno

Foto: YouTube/Printscreen

Baranka M. Š. uhapšena je zbog sumnje da je zadavila šestomjesečno muško dijete, pišu “Vijesti”.

Prema saznanjima “Vijesti” iz policije, ona nije prošla na poligrafskom ispitivanju koje su uradili inspektori Centra bezbjednosti Bar.

Isti sagovornik rekao je da je vještak potvrdio da je smrt kod bebe stupila nasilno.

Prema saznanjima “Vijesti”, nesreća se dogodila u naselju Partizanski put u Sutomoru.

Policiji je slučaj prijavljen sinoć oko 20 sati.

Osumnjičena M.Š. nema stalni posao, a do sada je uglavnom sezonski radila u Sutomoru. 

Kako je saopšteno iz Uprave policije, beživotno tijelo djeteta sinoć je dovezeno u Službu hitne medicinske pomoći.

“Policijski službenici su sinoć obaviješteni da je je u Službu HMP dovezeno dijete bez znakova života. Službenici policije su odmah na lice mjesta uputili uviđajnu ekipu koja je po odobrenju tužioca izvršila uviđaj. Izuzeti tragovi sa lica mjesta upućeni su u Forenzički centar radi vještačenja. Na osnovu uviđaja, policijski službenici i nadležni državni tužilac iz Višeg državnog tužilaštva su zahtijevali vršenje obdukcije tijela djeteta budući da su tragovi sa lica mjesta kao i druge policijske mjere i radnje koje su preduzete ukazivale na to da je izvršeno krivično djelo”, saopštili su iz policije.

Nakon izvršene obdukcije, dodaju, u policijskim prostorijama su uzete izjave od roditelja preminulog djeteta, a M. Š. je uhapšena danas oko 18 časova nakon izvršene kriminalističke obrade.

Osumnjičena će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu, zbog sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!