Menhetn: Gusinjaninu i ostalim radnicima u zgradi stanar ostavio milione, pojavio se rođak koji kaže da je nasljednik (VIDEO)

“Ovde sam 28 godina, a njegov rođak je došao samo jednom, jedne subote prije četiri godine, i Evans je odbio da ga primi”, ispričao je Hoti, koji je porijeklom iz Gusinja

Jedan 80-godišnji čovjek koji je živio na Menhetnu ostavio je svoje bogatstvo ljudima u zgradi u kojoj je živio.

On je oporuku napisao na papiru.

Stiven Salivan Evans, koji je preminuo u septembru, ostavio je portiru Ekremu Ediju Hotiju 4,2 miliona dolara.

Međutim, kako prenosi abc7ny.com, pojavio se rođak Metju Evans koji tvrdi da nasljedstvo pripada njemu.

“Mislim da je on cijenio sve godine koje smo mu služili. Pokazao je svoje pravo srce rekavši da su ‘to momci koji su se brinuli za mene’”, rekao je Hoti, koji je porijeklom iz Gusinja.

Evans se nikada nije ženio, niti je imao djecu.

“Ovde sam 28 godina, a njegov rođak je došao samo jednom, jedne subote prije četiri godine, i Evans je odbio da ga primi”, ispričao je Hoti.

Advokati Metjua Evansa su odbili da komentarišu, ali su u sudskim novinama rekli da “rukopis ne ispunjava zakonski formalne zahtjeve”.

Sudija se složio s tim.

To su loše vijesti ne samo za Hotija, već i za ostale službenike kojima je Evans ostavio bankovni račun i 40.000 akcija EkkonMobil-a u vrijednosti od 3,2 miliona dolara.

“Ja sam milion odsto sigurna da je to ono što je on želio”, kazala je zakupac Fej Li.

Hoti kaže da pravna bitka nije gotova i nastaviće borbu da ispuni želje jednostavnog čoveka koji je svoj život završio jednostavnim zahtjevom.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!