Legendarni glumac se bori za život: Krizu prevazilazi uz pomoć porodice i prijatelja

Zbog brojnih komplikacija Ljubišino stanje i dalje je neizvjesno, a 80-godišnji glumac se prije dvije sedmice nije pojavio na dodjeli nagrada “Beogradski pobednik”, gdje je trebao da primi priznanje za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti. Samardžić nikoga nije htio da opterećuje svojim problemima, pa javnost dugo nije znala ništa o njegovom narušenom zdravlju

Foto: Youtube/Printscreen

Legendarni srpski glumac Ljubiša Samardžić je u decembru prošle godine završio na operaciji mozga, a od tada se, piše srpski “Story”, bori za ozdravljenje.

Najveća podrška u najtežim životnim trenucima su mu članovi porodice i dugogodišnji prijatelji, prenosi “Jutarnji list”.

Zbog brojnih komplikacija Ljubišino stanje i dalje je neizvjesno, a 80-godišnji glumac se prije dvije sedmice nije pojavio na dodjeli nagrada “Beogradski pobednik”, gdje je trebao da primi priznanje za izuzetan doprinos filmskoj umjetnosti.

Samardžić nikoga nije htio da opterećuje svojim problemima, pa javnost dugo nije znala ništa o njegovom narušenom zdravlju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!