Skočila sa osmog sprata zapaljene zgrade i preživjela (VIDEO)

Suočena sa izvjesnom situacijom da bude spaljena živa, za sada neimenovana žena je uradila jedino što je u toj situaciji mogla. Ambulantna kola požurila su joj u pomoć i ubrzo je odvedena u bolnicu na reanimaciju i detoksikaciju. Ubrzo nakon prijema u bolnicu pala je u komu, ali je naknadno počela da se oporavlja

Foto: Printscreen

Stanovnica osmog sprata zgrade u moskovskom predgrađu sprovela je nevjerovatan spasilački zahvat kada je u sred požara koji je bjesnio u njenom stanu skočila sa terase – i preživjela.

Snimak ovog nevjerovatnog događaja napravljen je sa obližnje zgrade i pokazuje momenat kada žena izlazi iz stana, zatim uplašeno stoji na ivici terase, a potom skače sa skoro 20 metara visine, piše portal telegraf.rs.

Suočena sa izvjesnom situacijom da bude spaljena živa, za sada neimenovana žena je uradila jedino što je u toj situaciji mogla.

Ambulantna kola požurila su joj u pomoć i ubrzo je odvedena u bolnicu na reanimaciju i detoksikaciju. Ubrzo nakon prijema u bolnicu pala je u komu, ali je naknadno počela da se oporavlja.

Pored nje, još devetoro ljudi je spašeno iz područja zgrade koja su bila zahvaćena požarom.

Uzrok požara se još istražuje, piše Dejli mejl.

Video-snimak možete pogledati OVDJE.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!