Petnjica postaje veliko gradilište: Uskoro dobijaju objekat za državne organe, biće završena obnova puta…

“Državna administracija će imati optimalne uslove za rad, a najvažnije je da će i penzioneri imati svoj kutak, prostoriju za cjelodnevni boravak. Zadovoljiće se sve potrebe državnih organa – Centra za socijalni rad, Biroa rada, Fonda PIO i Fonda zdravstva”, rekao je Agović

Foto: Printscreen/RTCG

Petnjica će uskoro dobiti još jedan objekat u kojem će biti smješteno nekoliko državnih organa. Do kraja godine biće završena i rekonstrukcija puta Petnjica – Berane, piše portal rtcg.me.

Predsjednik petnjičke Opštine Samir Agović je Javnom servisu saopštio da će radovi na zgradi opštinskih organa početi 7. maja.

“Državna administracija će imati optimalne uslove za rad, a najvažnije je da će i penzioneri imati svoj kutak, prostoriju za cjelodnevni boravak. Zadovoljiće se sve potrebe državnih organa – Centra za socijalni rad, Biroa rada, Fonda PIO i Fonda zdravstva”, rekao je Agović.

Pored vodovoda, sređivanja gradskog jezgra i drugih projekata, Agović posebno ističe drugu fazu rekonstrukcije puta Petnjica – Berane.

“Za to je Vlada, preko Direkcije za saobraćaj, obezbijedila sedam miliona i 400 hiljada eura”, naveo je Agović.

U realizaciji infrastrukturnih projekata Petnjica je imala punu podršku Vlade, ali i dijaspore.

“Svjesni smo da morano brže razvijati našu sredinu, stvarati bolje uslove, jer imamo veliki problem sa migracijom stanovništva”, ističe Agović.

Takođe, u cilu jačanja zdravstvene zaštite, biće izgrađena stanica Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, a kasnije će se graditi i Dom zdravlja.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!