Njujork: Vesko Šutović i Adžija Karastanović donirali Generalnom konzulatu tehničku opremu

Šutović je donirao kompjutersku opremu – dva kompjutera, jedan laptop i dva štampača, saopštila je Uprava za dijasporu. Karastanović je poklonio četiri kamere i kontrolni monitor, marke „UNV“, koji su instalirani u prostorijama našeg predstavništva

Ugledni crnogorski iseljenik i uspješan biznismen Vesko Šutović, koji živi i radi u Njujorku, i Njujorčanin porijeklom iz Bara, Adžija Karastanović, donirali su vrijednu tehničku opremu Generalnom konzulatu Crne Gore u Njujorku.

Šutović je donirao kompjutersku opremu – dva kompjutera, jedan laptop i dva štampača, saopštila je Uprava za dijasporu.

Karastanović je poklonio četiri kamere i kontrolni monitor, marke „UNV“, koji su instalirani u prostorijama našeg predstavništva.

Pri uručivanju donacije Šutovića, u ime Generalnog konzulata Crne Gore u Njujorku zahvalio se ambasador Željko Stamatović.

On je, kako piše, informisao Šutovića da Generalni konzulat cijeni i ne zaboravlja svoje prijatelje i partnere i da će mu uskoro biti dodijeljena i zahvalnica.

“Karastanović iz Mrkojevića je čovjek velikog srca koji je neprestano pomagao svoje sugrađane u nevolji i pružao pomoć za izgradnju brojnih infrastrukturnih objekata. Ova donacija će biti upisana u popisne liste Generalnog konzulata Crne Gore u Njujorku”, piše na sajtu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!