Istraga o eksploziji ispred kuće Seada Sadikovića: Traga se za “renoom” cetinjskih tablica CT AR 133

Policija utvrđuje da i li je meta bio novinar Sead Sadiković, u blizini čije kuće je aktiviran eksploziv, ili neko drugi. Utvrđuju se i motivi ovog napada, piše CdM

Sa sinoćnjeg uviđaja (Foto: Printscreen/RTCG)

U okviru istrage o sinoćnoj eksploziji ispred kuće novinara Seada Sadikovića u Bijelom Polju, traga se za vozilom marke “reno” cetinjskih registarskih oznaka CT AR 133, saopšteno je CdM-u iz policije.

Nakon prijavljenog događaja, inspektori su izašli na mjesto gdje se dogodila eksplozija, u Ulici Muniba Kučevića, i konstatovali da je aktivirana eksplozivna naprava u blizini vozila “dacia”, registarskih oznaka BG 897 HN. Tokom uviđaja pronađen je osigurač od bombe.

Policija utvrđuje da i li je meta bio novinar Sead Sadiković, u blizini čije kuće je aktiviran eksploziv, ili neko drugi. Utvrđuju se i motivi ovog napada, piše CdM.

Iz Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju je Javnom servisu saopšteno da još ne znaju koja vrsta eksploziva je korišćena, te da je izdat nalog da se pregledaju snimci sa okolnih kamera.

Portal rtcg.me prenosi da nema informacija o saznanjima na koga je napad usmjeren, a u neposrednoj blizini mjesta gdje je aktivirana eksplozivna naprava nalaze si i tri advokatske kancelarije, kao i kuća uglednog bjelopoljskog privrednika.

Građani su, piše taj portal, i dalje uznemireni, a oni koji žive u blizini mjesta ekspolizije kažu da je za njima neprospavana noć.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!