Sin zvijezde kultne Audicije glumi u “Avataru”: Filip Geljo rame uz rame sa Kate Winslet (VIDEO)

Filip će se naći u naredna dva dijela “Avatara” sigurno, potvrdio je za Radiosarajevo.ba njegov otac Jasmin Geljo, a ostali djelovi zavisiće od uspjeha prva dva nastavka. Petnaestogodišnji Filip trenutno se nalazi na intenzivnim pripremama za film u Los Angelesu

Foto: imdb.com

Sin bosanskohercegovačkog glumca Jasmina Gelja, petnaestogodišnji Filip, naći će se u naredna dva nastavka filma “Avatar”, javlja Radiosarajevo.ba.

James Cameroon je, nakon velikog uspjeha prvog dijela filma “Avatar”, odlučio da snimi čak četiri nastavka.

Filip će se naći u naredna dva dijela “Avatara” sigurno, potvrdio je za Radiosarajevo.ba njegov otac Jasmin Geljo, a ostali djelovi zavisiće od uspjeha prva dva nastavka.

Petnaestogodišnji Filip trenutno se nalazi na intenzivnim pripremama za film u Los Angelesu.

Foto: imdb.com

Kako je za Radiosarajevo.ba ispričao njegov otac, nedavno je boravio kod sina, a sada se sa njim nalazi njegova majka, jer maloljetni dječak ne može da ostane sam u Los Angelesu dok traju pripreme u vodi za snimanje filma.

“Bio sam dvanaest dana sa njim, ali ga od tada nisam dugo vidio i poželio sam ga. Zbog vremenske razlike i priprema na kojima je stalno se rijetko čujemo”, ispričao je Geljo.

Snimanje filma odavno je počelo, a većinu scena mladi Filip snima u vodi.

Osim u Los Angelesu, film se snimao i na Havajima.

Foto: imdb.com

U filmu će glumiti Aonung of the Metkayina, sina čuvene glumice Kate Winslet (Ronal).

Filipu ovo nije prvi put da se nađe na filmskom setu. Svoj glumački debi imao je u filmu “The Last Chance”, a popularniji je po glavnoj ulozi u TV seriji “The Odd Squad” gdje glumi agenta Otta. Ova serija je i ekranizovana 2016. godine. Pojavljivao se i u seriji “Annedroids”, u filmu “The Waiting Room” sa svojim ocem i u filmu “Shahzad”.

Njegov otac mu je sve vrijeme glumački mentor.

Uloga u filmu “Avatar” će mu za sada biti najveća, a premijere oba filma najavljene su za 2020. i 2021. godinu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!