Kineskinja se “sakrila” u rendgen, jer nije htjela da se odvoji od torbe (VIDEO)

Video snimak koji je odmah postao viralan nakon objavljivanja na platformi Pear Video, pokazuje radnika sigurnosnih službi koji očito govori ženi da i male ženske torbice moraju da prođu kroz uređaj. Ona potom nestaje iz kadra, a pojavljuje se ponovo na izlasku iz skenera

Foto: Printscreen

Jedna žena u južnom dijelu Kine nije željela da ostavi svoju torbicu da prođe kroz sigurnosni rendgen na željezničkog stanici, već se kroz uređaj uputila zajedno s njom.

Video snimak koji je odmah postao viralan nakon objavljivanja na platformi Pear Video, pokazuje radnika sigurnosnih službi koji očito govori ženi da i male ženske torbice moraju da prođu kroz uređaj.

Ona potom nestaje iz kadra, a pojavljuje se ponovo na izlasku iz skenera.

Rendgenske slike pokazuju osobu u visokim potpeticama kako kleči između torbi i drugih ličnih predmeta na traci koja prolazi kroz uređaj, prenosi N1.

Sve se dogodilo u nedjelju u gradu Donguanu, a kineski mediji spekulišu da je do njega došlo jer je putnica strahovala za svoj novac.

Mnogi Kinezi vraćaju se kući za praznike povodom kineske Nove godine, a često sa sobom nose godišnju ušteđevinu.

“Putnici su upozoreni da takvo ponašanje nije samo zabranjeno, već su rendgenski zraci izuzetno štetni po ljudsko zdravlje”, pišu mediji.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!