Pakleni plan Dalibora iz Smedereva: Ubio taštu i suprugu, izbo se nožem, pa zapalio kuću

“Odmah sam znao da je Dalibor, ćerkin bivši vjerenik, kriv za to. On je do prije dvije nedjelje živio s nama, kada se posvađao s mojom ženom Milenom i trudnom ćerkom Aleksandrom. Prijetio je što nismo dali Aleksandri da ide kod njega, a sve zato jer joj nije bilo dobro. Tražio je od nje da ide kod njega da mu kuva supu jer je i bio bolestan. Pokušavao sam da smirim situaciju, ali on je bio lud”, priča ” Žikica Vasić, Aleksandrin otac i Milenin suprug

Dalibor Simijonović (Foto: “Kurir”)

Stravična tragedija u Smederevu dobila je potpuni obrt! Naime, iako se prema prvim informacijama troje ugušilo u požaru, rezultati istrage pokazali su da je Dalibor Simijonović najvjerovatnije ubio taštu, ženu, a potom sve zapalio.

Takođe, kako se saznaje iz istrage, Dalibor je ovaj zločin isplanirao ranije, kao i da je prvo otišao na obližnju benzinsku pumpu na kojoj je kupio sok, a onda tražio od radnice da isprazni flašu i u nju sipa benzin.

Potom se odvezao taksijem u kuću gdje je živjela njegova treća supruga Aleksandra i navodno je prvo nožem ubio taštu, a zatim i svoju nevjenčanu suprugu.

Dalibor je, kako su pokazali prvi i nezvanični rezultati istrage, na kraju sebe ubo nožem, a onda zapalio kuću. U njegovim plućima pronađen je dim, pa se pretpostavlja da je u trenutku požara on jedini bio živ.

KOMŠINICA ZVALA POLICIJU

Požar je primijetila komšinica, koja je obavijestila policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć, piše “Kurir”.

“Komšinica je primijetila dim u kući i obavijestila nadležne službe. Kad su došli, u kući su pronašli tri tijela. Aleksandrino je bilo ispred ulaznih vrata, a kasnije su našli tijelo njene majke i vjerenika”, priča za “Kurir” Žikica Vasić, Aleksandrin otac i Milenin suprug.

On objašnjava da je radio u Željezari kad su mu javili da se u njegovoj kući desila nesreća. Kako objašnjava, prvo su mu dali lijekove za smirenje, a potom rekli da su mu žena i supruga nastradale u požaru.

“Odmah sam znao da je Dalibor, ćerkin bivši vjerenik, kriv za to. On je do prije dvije nedjelje živio s nama, kada se posvađao s mojom ženom Milenom i trudnom ćerkom Aleksandrom. Prijetio je što nismo dali Aleksandri da ide kod njega, a sve zato jer joj nije bilo dobro. Tražio je od nje da ide kod njega da mu kuva supu jer je i bio bolestan. Pokušavao sam da smirim situaciju, ali on je bio lud”, priča uplakani čovjek.

PRIJETIO TAŠTI I KLEO JE

Prema priči Žikice Vasića, Simijonović je živio jedno vrijeme kod njega, ali je prije dvije nedjelje otišao iz njihove kuće.

“Moja ćerka je počela da se zabavlja s njim prije nekoliko meseci. Vrlo brzo se preselila kod njega, ali kada je ostala u drugom stanju došli su kod nas jer je njoj stalno bilo muka. Zajedno su prešli i sve je bilo u redu do prije dvije nedjelje, kada je odlučio da ode, i tada je došlo do problema. Sve vrijeme se svađao s mojom ženom Milenom, prijetio joj i kleo je”, kaže Vasić.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!