Izbori u Ulcinju i Beranama: DPS i Forca osvojili po devet mandata, “Zdravo Berane” i Demokratska Crna Gora proglasili pobjedu

Cenzus u Ulcinju nisu prešli Bošnjačka stranka, Demokratska Crna Gora, Socijaldemokratska partija i koalicija SNP-DF. Koalicija “Zdravo Berane” i Demokratska Crna Gora su saopštili da su zajedno osvojili 18 mandata. Koalicija DPS, Bošnjačke stranke i Socijaldemokrata je osvojila 17 mandata

Sa birališta u Ulcinju (Foto: “Vijesti”)

CEMI je saopštio preliminarne rezultate iz Ulcinja na osnovu obrađenih svih biračkih mjesta.

DPS i Forca imaju po devet mandata, koalicija “Probudi se Ulcinju” sedam, po tri mandata DUA i SD, a dva je uzela GP URA.

Cenzus nisu prešli Bošnjačka stranka, Demokratska Crna Gora, Socijaldemokratska partija i koalicija SNP-DF, prenose “Vijesti”.

U Ulcinju ima 37 biračkih mjesta.

Koalicija “Zdravo Berane” i Demokratska Crna Gora proglasili su pobjedu u Beranama i saopštili da su zajedno osvojili 18 mandata.

Koalicija Demokratske partije socijalista, Bošnjačke stranke i Socijaldemokrata je osvojila 17 mandata.

Isti rezultati su stigli nakon 100 odsto obrađenog biračkog tijela iz štabova koalicije “Zdravo Berane” i Demokrata.

“Zdravo Berane” je osvojilo 14, a Demokrate četiri mandata.

To su uz koaliciju oko DPS jedine liste koje ulaze u lokalni parlament u Beranama.

Nosilac liste koalicije “Zdravo Berane”, Dragoslav Šćekić, obratio se glasačima ispred štaba i kazao da eventualne promjene u rezultatima mogu biti samo u korist koalicije “Zdravo Berane” i Demokrata.

Zahvalio se građanima koji su uprkos, kako je kazao, pritisku i teroru tokom izbornog dana, odbranili čast i dostojanstvo Berana.

Lider Demokrata Aleksa Bečić čestitao je glasačima pobjedu u Beranama ispred štaba partije i kazao da je večerašnja pobjeda koalicije “Zdravo Berane” i Demokrata “brod koji niko ne može zaustaviti”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!