Otkrila drugarici užasnu tajnu: Djevojčica (14) zatrudnjela sa ujakom koji ju je silovao mjesecima

“Majka, komšije i ja smo bili kod tetke, i ujak je došao da nas djecu vrati. Krenuo je po moju majku, ali mi je rekao da i ja krenem s njim da se malo provozam. Skrenuo je sa puta i počeo je da me pipka. Rekla sam mu: ‘Šta to radiš, ostavi me na miru, kazaću te majki’. Odbrusio mi je da ćutim, budem poslušna, ili ću u protivnom vidjeti šta će me snaći. Skinuo me je i oduzeo mi nevinost u kolima”, kroz suze priča djevojčica

Aleksandar Novakov, (40) iz sela Mramorak kod Kovina, uhapšen je preksinoć zbog sumnje da je od decembra prošle godine nekoliko puta silovao svoju sestričinu I. N. (14), piše blic.rs.

Strašna patnja kroz koju je prolazila djevojčica otkrivena je tek kada je zatrudnjela i požalila se drugarici o agoniji kroz koju je prolazila.

Djevojčica je mjesecima ćutala o seksualnom zlostavljanju kom je bila izložena, i tek u četvrtak je smogla snage da progovori. Ispričala je da ju je ujak nekoliko puta silovao i da sumnja da je trudna.

Drugarica je sve ispričala Silvani N, majci I. N. Majka ju je odmah odvela kod ginekologa koji je potvrdio da je djevojčica trudna.

Slučaj je prijavljen i policiji i na njemu radi Više tužilaštvo u Smederevu. Ubrzo je uhapšen i ujak djevojčice.

Zaplijenjena je njegova garderoba – trenerka i farmerke, a vještačiće se i DNK tragovi u njegovom žutom “audiju”, u kome ju je, kako je ispričala djevojčica, ujak silovao.

Djevojčicina majka Silvana dozvolila je ćerki da za “Blic” ispriča kroz šta je sve prošla protekla četiri mjeseca.

“Majka, komšije i ja smo bili kod tetke, i ujak je došao da nas djecu vrati. Krenuo je po moju majku, ali mi je rekao da i ja krenem s njim da se malo provozam. Skrenuo je sa puta i počeo je da me pipka. Rekla sam mu: ‘Šta to radiš, ostavi me na miru, kazaću te majki’. Odbrusio mi je da ćutim, budem poslušna, ili ću u protivnom vidjeti šta će me snaći. Skinuo me je i oduzeo mi nevinost u kolima”, kroz suze priča djevojčica.

Prema riječima djevojčice, ujak joj je zaprijetio da se “neće dobro provesti ako nekome kaže”. Otišli su po njenu majku, a ujak se ponašao normalno.

“Ujaka sam voljela i nisam mogla da shvatim da je to mogao da mi uradi. Plakala sam da niko ne primijeti. Od sramote nisam smjela nikome da kažem”, nastavlja priču I. N.

Prema djevojčicinoj tvrdnji, silovanja su nastavljena narednih mjeseci. Prvi put, poslije dva dana, kada je krenula u školu. Opet ju je uvukao u kola i silovao. Prije dva mjeseca djevojčica je posumnjala da je trudna.

“Kada me je sačekao, rekla sam mu da me ostavi na miru i da mislim da sam trudna. Odgovorio je da ga baš briga i opet me je silovao. Posljednji put me je silovao u ponedjeljak. Nisam više mogla da ćutim”, kaže još uplašena I. N, i dodaje da je sve to ispričala policiji, dok je preko puta nje sjedio ujak, sa lisicama na rukama i pogledom prikovanim za pod.

Silvana, majka I. N, tvrdi da je i sama bila žrtva rođenog brata.

“Ne sumnjam u ćerkinu priču. Poslije smrti mog supruga pokušao je da me siluje, naočigled moje trogodišnje ćerkice. Uspjela sam da se odbranim. Rekla sam da više ne želim da ga vidim. Bilo me je sramota, pa ga nisam prijavila. Da sam znala šta je uradio mom zlatu… On je zlikovac”, kaže Silvana N.

U kući osumnjičenog juče je bila njegova žena Džakčije Niku i njihovo desetoro djece.

“Kada sam u petak vidjela policiju, nisam znala šta traže. Odvezli su kola, pa sam pomislila da je muž kupio kradeni auto. Tek kasnije sam saznala da je osumnjičen za silovanje sestričine. Kada sam ga nakratko vidjela, rekao mi je da mu sve to smješta Beba, njegova sestra Silvana. Čula sam da je bio u vezi sa sestričinom i da su problemi nastali kada je zatrudnjela”, kaže ona i dodaje da se pola familije već odreklo njenog muža, ali da ne zna da li će i ona.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!