Preminuo petnaestomjesečni dječak, očuh osumnjičen da ga je ubio?

U Klinički centar je primljen bez srčane akcije, a nakon što je reanimiran ljekari su se čitavu noć borili za njegov život. Policija je odmah uhapsila majku djeteta Jelenu Jovović i dječakovog očuha Nermina Sisića, i oni su sinoć ispitani u Tužilaštvu, a kako pišu “Vijesti”, Nermin Sisić (28), bosanski državljanin, osumnjičen je da je ubio petnaestomjesečnog P. J

Dječija bolnica u Podgorici (Foto: Fokuspress.com)

Jutros oko 5 sati i 15 minuta preminuo je dječak star godinu i tri mjeseca koji je juče u bolnicu doveden sa teškim povredama glave, prenosi TV “Vijesti”.

U Klinički centar je primljen bez srčane akcije, a nakon što je reanimiran ljekari su se čitavu noć borili za njegov život.

Policija je odmah uhapsila majku djeteta Jelenu Jovović i dječakovog očuha Nermina Sisića, i oni su sinoć ispitani u Tužilaštvu, a kako pišu “Vijesti”, Nermin Sisić (28), bosanski državljanin, osumnjičen je da je ubio petnaestomjesečnog P. J.

Sisić i majka djeteta Jelena Jovović (34) uhapšeni su juče nakon što je dijete doneseno u Dječiju bolnicu u Podgorici sa teškim povredama. 

Majka djeteta i očuh danas će u 13 sati biti sprovedeni u Više državno tužilaštvo gdje će ih saslušati viši tužilac Zoran Vučinić. 

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti” iz policije, sumnja se da je dijete batinama ubio očuh.

Policija nakon sinošnjeg saslušanja Sisića sumnja da je on i ranije zlostavljao dječaka.

Nakon obdukcije tijela djeteta znaće se kakve mu je povrede očuh nanio, kada i od čega je dijete umrlo.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!