Bježao 20 godina: Ubio dilera u Britaniji, u BiH služio vojsku, živio i u Hrvatskoj

Za vrijeme bijega, kako navode britanski mediji, Klark je radio na Bliskom istoku, pa čak i služio vojsku u BiH, gdje se “kvalifikovao za penziju”

Britanac Džastin Klark, koji je bio u bjekstvu zbog ubistva dilera droge, skrivao se više od dvije decenije, bio je i vojno lice u BiH, a živio je jedno vreme i u Hrvatskoj.

Za vrijeme bijega, kako navode britanski mediji, Klark je radio na Bliskom istoku, pa čak i služio vojsku u BiH, gdje se “kvalifikovao za penziju”, prenosi list “Miror.”

Danas je bivši šezdesetdvogodišnji domar konačno u zatvoru, a uhapšen je 2016. godine i osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Policija ga je pronašla u Berlinu nakon što su otkrili da je i dalje održavao kontakte sa porodicom i prijateljima u Velikoj Britaniji, prenosi “Blic”.

“Znamo da je služio vojsku u BiH dok je bio u mlađim danima… Mislimo da je za vrijeme bijega boravio u nekoliko zemalja, a određeno vrijeme je bio zaposlen kao građevinski radnik u Kataru”, izjavila je Džastin Dženkins, policijski inspektor.

Klark je početkom devedesetih godina prošlog vijeka u Sent Albanasu ubio lokalnog dilera pucnjima iz revolvera i onda pobjegao. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!