Đukanović odustao od gonjenja: Nijesam se osjećao ugroženim zbog Vukojevićevog komentara

Đukanović je to rekao u Osnovnom sudu u Podgorici, u postupku pokrenutom protiv Vukojevića koji je bio optužen da je ugrozio sigurnost Đukanoviću. Bivđi premijer je sudiji kazao i da je pročitao komentar Vukojevića, te da se ne pridružuje krivičnom gonjenju protiv njega

Foto: Printscreen

Bivši premijer Crne Gore Milo Đukanović kazao je danas da se nije osjećao ugroženim zbog komentara koji je na portalu “Vijesti” postavio Luka Vukojević.

Đukanović je to rekao u Osnovnom sudu u Podgorici, u postupku pokrenutom protiv Vukojevića koji je bio optužen da je ugrozio sigurnost Đukanoviću, prenose “Vijesti”.

Đukanović je sudiji kazao i da je pročitao komentar Vukojevića, te da se ne pridružuje krivičnom gonjenju protiv njega.

Vukojevićev branilac, advokat Branko Anđelić, kazao je “Vijestima” da je tužilac odustao od krivičnog gonjenja Vukojevića.

Vukojević je ranije u odbrani tvrdio da je komentar na portalu “Vijesti”, zbog kojeg je optužen, zapravo citat iz američke serije “Kuća od karata” i da nije imao namjeru da prijeti bilo kome. 

Suđenje Vukojeviću je do sada više puta odgađano, jer se Đukanović nije pojavljivao, pošto sud nije uspijevao da mu uruči poziv kako bi odgovorio da li se osjećao ugroženo. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!