„Tamo gdje prestaje logika počinje srpska politika“: Pogledajte šta je Dragan Bjelogrlić rekao Zoranu Kesiću

„Nas su optuživali da smo veoma drsko, bezobrazno maštoviti, ali čak ni mi u svom bezobrazluku nismo mogli da dosegnemo taj nivo da izmislimo jelku koja toliko košta, ai da jesmo teško da bi imali para jer naša jedna epizoda košta koliko cijela jelka. Tamo gje prestaje logika počinje srpska politika. Vjerovatno će neko jednog dana snimiti seriju ’jelke nad Balkanom’“, rekao je Bjelogrlić, propraćen aplauzom publike

Psom jazavičarom, ali i jelkom od 83.000 eura, koja je postavljena u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu, Zoran Kesić se bavio i u drugom dijelu emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, gdje mu je gost bio glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić.

Bjelogrlićeva najnovija serija, „Senke nad Balkanom“, za kratko vrijeme je postala izuzetno popularna i gledana.

„Nas su optuživali da smo veoma drsko, bezobrazno maštoviti, ali čak ni mi u svom bezobrazluku nismo mogli da dosegnemo taj nivo da izmislimo jelku koja toliko košta, a i da jesmo teško da bi imali para, jer naša jedna epizoda košta koliko cijela jelka. Tamo gdje prestaje logika počinje srpska politika. Vjerovatno će neko jednog dana snimiti seriju ’jelke nad Balkanom’“, rekao je Bjelogrlić, propraćen aplauzom publike.

A onda ga je Kesić upitao kako da se revanširaju Putinu kada opet dođe u Beograd. Šta mu je popularni glumac odgovorio pogledajte u video-snimku.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!