Tuzla zavijena u crno: Poginuli 21-godišnjaci, rođaci Ahmed i Enes Muratović, vozili 200 km/h (VIDEO)

Portal Tuzlanski.ba javlja da je na snimku, koji je nastradali Ahmed Muratović postavio na svoj Instagram profil svega dva sata prije kobnog trenutka, vidljivo da se automobil kreće brzinom većom od 200 km/h, na mokrom i klizavom kolovozu

Ahmed i Enes Muratović (Foto: Privatna arhiva)

Rođaci, 21-godišnji Ahmed i Enes Muratović iz Bašigovaca, poginuli su juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Đurđevik. kod Živinica.

Kako prenosi Klix.ba, potvrđeno je da je Ahmed Muratović sin bivšeg načelnika Živinica Hasana Muratovića.

Saobraćajna nesreća se desila u ponedjeljak, oko 2:30 časova, na dijelu magistralnog puta M-18, a u njoj je učestvovao “volkswagen passat” kojim je upravljao 21-godišnji Enes Muratović. On je, iz još uvijek neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom, nakon čega je udario u betonski zid, a potom i u objekt pored ceste.

Automobil u kojem su stradali mladići (Foto: Printscreen)

U udesu je povrijeđen 16-godišnji mladić koji je bio na zadnjem sjedištu automobila. On je prebačen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

“Pacijent je smješten u klinici za hirurgiju, gdje je zadržan na praćenju. Trenutno je u stabilnom zdravstvenom stanju, svjestan je i komunikativan”, kazali su za Klix.ba iz UKC u Tuzli.

Stradale mladiće povrijeđenog 16-godišnjaka iz smrskanog automobila izvukli su živinički vatrogasci.

Kako prenosi Tuzlanski.ba, izvlačenje mladića iz smrskanog auta trajalo je dva sata.

Taj portal javlja da je na snimku, koji je nastradali Ahmed Muratović postavio na svoj Instagram profil svega dva sata prije kobnog trenutka, vidljivo da se automobil kreće brzinom većom od 200 km/h, na mokrom i klizavom kolovozu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!