Tači pozvao kosovske poslanike da ratifikuju sporazum o demarkaciji sa Crnom Gorom

“Želim da vjerujem u političku i državnu volju izabranih predstavnika građana, ali istovremeno pozivam sve poslanike Skupštine Kosova da, nezavisno od partijske pripadnosti, budu ujedinjeni u ratifikaciji ovog međudržavnog sporazuma”, napisao je Tači na Facebooku

Foto: Printscreen

Predsjednik Kosova Hašim Tači pozvao je danas poslanike Skupštine Kosova da ratifikuju sporazum o demarkaciji granične linije s Crnom Gorom, javlja rtcg.me.

On je pozdravio odluku Vlade Kosova da se Skupštini dostavi predlog Zakona o ratifikaciji sporazuma sa Crnom Gorom sa primjedbama koje je dala komisija Vlade Ramuša Haradinaja, na čijem je čelu Špetim Bulići.

“Želim da vjerujem u političku i državnu volju izabranih predstavnika građana, ali istovremeno pozivam sve poslanike Skupštine Kosova da, nezavisno od partijske pripadnosti, budu ujedinjeni u ratifikaciji ovog međudržavnog sporazuma”, napisao je Tači na Facebooku.

Vlada Kosova je danas saslušala izvještaj svoje nove komisije za demarkaciju i odlučila da sporazum o demarkaciji koji je potpisan 26. juna u Beču, zajedno s tim izvještajem, dostavi Skupštini Kosova na odlučivanje.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!